Okuyan Nesil Yeşeren Umutlar eTwinning Projesi

18.04.2022 977

Okuyan Nesil Yeşeren Umutlar adlı eTwinning Projesi okulumuzda uygulanıyor.

10 farklı ortağın kulunduğu projede amaç; Öğrencilerimizin kitap okuma alışkanlığı kazanmaları, okuduklarını anlamaları ve anlatabilmeleri, kitap okuma ile akademik başarılarını artırmaları, kelime hazinelerini genişletmeleri, etkili düşünebilme ve problem çözebilmeleri, empati kurmaları, zorbalık ile mücadele etmeleri, etkili dinleme becerisi kazanmaları, internet bağımlılığından kurtulup zaman yönetimini sağlamaları, geri dönüşüm ve sürdürülebilirliğin önemini kavramaları, karşılaştıkları problemlere yardımlaşarak çözüm üretebilmeleri ve öğrencilerimiz için güvenli internet kullanımı konusunda farkındalık oluşturma projemizin hedefleridir.

Okulumuz okul müdürü Hüseyin ÖZDEMİR tarafından okulumuzda uygulanan proje kapsamında öğrencilerimiz belirlenmiş kitapları sırayla okuyarak değerlendirmesini yapıyor, aynı zamanda da kitap yazarları ile söyleşi yapma fırsatı yakalıyorlar.

Ayrıca öğrencilerimiz Web 2.0 araçlarını kullanma becerisi, güvenli internet kullanımı gibi konularda da yetkinliklerini artırıyor.

Projeye katılan öğrencilerimize keyifli okumalar dileriz.

18-04-2022