NEVŞEHİR / ACIGÖL - Acıgöl 4 Temmuz Ortaokulu

.
Yukarı Mahalle Taşköprü sok. no 16 Acıgöl / NEVŞEHİR
Vizyon
Öğrencilerimizin kendine güvenen ve sorumluluk sahibi bireyler olmasını sağlamak.
Misyon
Durağan değil kendini ve etrafını yenileyen, yenilerken kendi değerlerini de korumayı bilen bir nesil yetiştirmektir.
Spor Salonu :0
Öğretim Şekli :Normal Öğretim - Taşıma Merkezi (2012-2013 ders yılından itibaren Kozluca ve Yuva köylerinin taşıma merkezi kapsamına alınmıştır.)
08.40-15.10
Kalorifer
Fatih Projesi Fiber İnternet
Pansiyon Bilgileri
Pansiyon yok.
0 - Lojman yok.
Ulaşım
Özel servis araçlarıyla il merkezine ulaşım sağlanmaktadır. Ulaşım bakımından, okulumuzun bulunduğu ilçe merkezinin coğrafi özellikleri de dikkate alındığında herhangi bir sıkıntı yaşanmamaktadır.
Yerleşim Yeri
Okulumuzun bulunduğu ilçe merkezinin nüfusu 6 bin civarındadır. Bulunduğu yer itibariyle hem il merkezine hem de çevre illere ulaşım çeşitli vasıtalarla rahatlıkla sağlanabilmektedır. Karasal iklimin etkili olduğu ilçemizde, tarımcılık, hayvancılık önemli geçim kaynaklarındandır. Ayrıca İstanbul ve diğer büyükşehirlere göç oranı yüksektir. Sessiz, sakin ve bir o kadar da şirin ilçemiz her bakımdan gelişime, yeniliğe ve değişime namzettir.
Okulumuz Acıgöl ilçe merkezinde olup, il merkezine uzaklığı 20 km´dir.