Resim Sergisi

16.06.2022 415

Okulumuz Resim Sergimiz Yapıldı.

Okulumuzda dönem başında başlattığımız ve okul duvarlarına önemli şahsiyetlerin ve eğlenceli figürlerin resmedildiği "Yaşayan Duvarlar Projesi" adını verdiğimiz projemiz ile öğrencilerimizin yıl boyunca yaptığı çalışmaların sergilendiği Resim sergimizin açılışı yapıldı.

Yapılan açılış törenine Acıgöl Kaymakamı Sayın Emine KARATAŞ YILDIZ, Acıgöl Belediye Başkanı Sayın Ercan ERTAŞ, Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Memet POLAT,  Genç Nevşehirliler Derneği Başkanı Ziya AĞCA, Acıgöl İlçe Milli Eğitim Müdürü Semih KIRIM, Mira Enerji Danışmanlık Yönetim Kurulu Başkanı Emel BÜKEN TÖRELİ, daire müdürleri, misafirler ve velilerimiz katılım sağladı.

Sergide öğrencilerimiz yılboyu yaptıkları çalışmaları sergileme fırsatı yakaladılar.

Görsel Sanatlar öğretmenimiz Aslıhan YURTOĞLU'nun yürüttüğü "Yaşayan Duvarlar Projesi" kapsamında okul koridorlarına yapılan ünlü ve eğlenceli karikatürüze resimler ziyaretçilerin ilgisini çekti.

Sergimize katılan tüm misafirlerimize teşekkür ederiz.

16-06-202216-06-202216-06-202216-06-202216-06-2022