Güvenli İnternet Kullanımında '' eSafety Label Bronz'' Etiketi Aldık

Güvenli İnternet Kullanımında '' eSafety Label Bronz'' Etiketi Aldık

25.01.2023 185

Okulumuz, Avrupa Okul Ağı "The eSafety Label Community" tarafından verilen, okulda güvenli internet kullanımı ile ilgili "e-Safety Bronze Label" (Güvenli İnternet Bronz Etiketi) almaya hak kazandı.

 

 

"eSafety Label", aralarında ülkemizin de bulunduğu, Avrupa´nın 34 ülkesinin Eğitim Bakanlıklarının üye olduğu European Schoolnet tarafından, okulları ve öğrencileri internetin zararlarından korumak amacıyla 2012 yılında uygulamaya konuldu. Bu kapsamda, okulumuz da güvenli internet kullanımında farkındalık yaratan eSafety etiketi almaya hak kazandı. Uluslararası alanda geçerli olan bu etiket okullara uluslararası platformlarda öncelik ve prestij kazandırmaktadır. 

 eSafety Label Nedir? Çevrim içi olarak eSafetylabel resmi adresinden ulaşılan modül, okullar için Avrupa çapında bir akreditasyon ve destek hizmetidir. eSafety Label, eğitim ve öğrenim deneyiminin bir parçası olarak çevrimiçi teknolojiye güvenli erişim için güvenli ve zenginleştirici bir ortam sağlamayı hedeflemektedir.e Safety Label web sitesi, öğretmenler, okul müdürleri ve bilişim yöneticileri için önemli bir politika oluşturma merkezidir. Okulların kendi çevrim içi güvenliklerini değerlendirdikleri, iyileştirdikleri ve güçlendirdikleri hareket eylem yapısıdır. 

 

26-01-2023

25-01-2023